26/08/2019 26/08/2019 Τη θλίψη του για την εκδημία του Μητροπολίτη Λήμνου κ. Ιεροθέου και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και τον λαό του νησιού, εκφράζει ο υφυπουργός Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό Αντώνης Διαματάρης. «Σήμερα η Λήμνος το ακριτικό νησί του Αιγαίου, έχασε τον ποιμενάρχη του, τον Γέροντα Ιερόθεο, μετά από μια μακρά ασθένεια. Ως Λήμνιος θα...
26 Αυγούστου, 2019 - 21:33

Ο Υφ. Εξωτερικών “αποχαιρετά” τον Μακαριστό Μητροπολίτη

Διαδώστε:
Ο Υφ. Εξωτερικών “αποχαιρετά” τον Μακαριστό Μητροπολίτη

Τη θλίψη του για την εκδημία του Μητροπολίτη Λήμνου κ. Ιεροθέου και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και τον λαό του νησιού, εκφράζει ο υφυπουργός Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό Αντώνης Διαματάρης.

«Σήμερα η Λήμνος το ακριτικό νησί του Αιγαίου, έχασε τον ποιμενάρχη του, τον Γέροντα Ιερόθεο, μετά από μια μακρά ασθένεια. Ως Λήμνιος θα ήθελα να εκφράσω τη θλίψη μου για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη, ο οποίος υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση τον τόπο μας και το λαό μας επί 31 ολόκληρα χρόνια. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στον λαό της Λήμνου» σημειώνει σε δήλωσή του ο κ. Διαματάρης.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Εξωτερικών εκφράζει την πεποίθησή του ότι η Εκκλησία της Ελλάδος υπό την ηγεσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου «θα εκλέξει τον πλέον κατάλληλο διάδοχό του, ούτως ώστε να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο πνευματικά η Ιερά Μητρόπολη Λήμνου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων