15/11/2019 15/11/2019 Με αφορμή την είσοδο της Αγίας μας Εκκλησίας στην Τεσσαρακοστή των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ ετέλεσε Ιερά Αγρυπνία, την Τετάρτη 13 προς Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019, στον Ιερό Ναό Αγ. Στεφάνου Ν. Ιωνίας επί τη εορτή του Αγίου Αποστόλου Φιλίππου και του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, των οποίων και...
15 Νοεμβρίου, 2019 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2019 - 20:45

Τα μήλα που ευλόγησε ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ

Διαδώστε:
Τα μήλα που ευλόγησε ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ

Με αφορμή την είσοδο της Αγίας μας Εκκλησίας στην Τεσσαρακοστή των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ ετέλεσε Ιερά Αγρυπνία, την Τετάρτη 13 προς Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019, στον Ιερό Ναό Αγ. Στεφάνου Ν. Ιωνίας επί τη εορτή του Αγίου Αποστόλου Φιλίππου και του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, των οποίων και αποτμήματα Ιερών Λειψάνων τέθηκαν προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών.

Μετά το πέρας της Ιεράς Αγρυπνίας, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε, εις μνήμη του Αγ. Κωνσταντίνου του Υδραίου, μήλα, τα οποία διανεμήθηκαν στους πιστούς προς ευλογία.

Στις φωτογραφίες, τα μήλα και ο άρτος της 13ης – 14ης Νοεμβρίου 2019, λίγη ώρα μετά το “Δι’ ευχών”.

 

 

Κώστας Παναγόπουλος – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων