18/12/2019 18/12/2019 Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook o πρόεδρος της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα,  ευχαριστεί τους θρησκευτικούς ηγέτες της χώρας για την άμεση κινητοποίησή τους για την ανακούφιση των πληγέντων από τον φονικό σεισμό της 26η Νοεμβρίου. Ο κ. Μέτα συναντήθηκε με το Διαθρησκειακό Συμβούλιο της χώρας, μέλος του οποίου είναι και η Εκκλησία...
18 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2019 - 13:32

Αλβανία: Το “ευχαριστώ” του Ι. Μέτα στην εκκλησία

Διαδώστε:
Αλβανία: Το “ευχαριστώ” του Ι. Μέτα στην εκκλησία

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook o πρόεδρος της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα,  ευχαριστεί τους θρησκευτικούς ηγέτες της χώρας για την άμεση κινητοποίησή τους για την ανακούφιση των πληγέντων από τον φονικό σεισμό της 26η Νοεμβρίου.

Ο κ. Μέτα συναντήθηκε με το Διαθρησκειακό Συμβούλιο της χώρας, μέλος του οποίου είναι και η Εκκλησία της Αλβανίας, ενώ Πρόεδρος της είναι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος.

«Είχαμε μια πολύ γόνιμη συνάντηση με το Διαθρησκειακό Συμβούλιο της Αλβανίας, όπου μοιραστήκαμε ιδέες για την ταχεία αντιμετώπιση της τραγικής κατάστασης μετά τον σεισμό της 26ης Νοεμβρίου  όχι  μόνο σε υλικό επίπεδο» αναφέρει στην ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Ευχαριστώ και εκφράζω ευγνωμοσύνη στους ηγέτες των θρησκευτικών κοινοτήτων για την άμεση αντίδραση τους, που είναι κοντά στους ανθρώπους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Εκτιμώ την υλική, πνευματική, ηθική και ψυχολογική υποστήριξη που έχουν δώσει. Ο ρόλος τους για την πνευματική ανάκαμψη, την επιστροφή της ελπίδας και την ενίσχυση της αλληλεγγύης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι αναντικατάστατος»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων