15/05/2020 15/05/2020 Στις λατρευτικές συνάξεις για την 100η επέτειο της απελευθέρωσης της Κομοτηνής από τον Τούρκικο ζυγό συμμετείχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος. Το απόγευμα της Τρίτης 13 Μαΐου 2020, μετά την υποδοχή της ιεράς εικόνος της Παναγίας Φανερωμένης από την Ιερά Μονή Βαθυρρύακος,...
15 Μαΐου, 2020 - 15:59
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2020 - 15:51

Στον εορτασμό της απελευθέρωσης της Κομοτηνής ο Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Στον εορτασμό της απελευθέρωσης της Κομοτηνής ο Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Στις λατρευτικές συνάξεις για την 100η επέτειο της απελευθέρωσης της Κομοτηνής από τον Τούρκικο ζυγό συμμετείχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος.

Το απόγευμα της Τρίτης 13 Μαΐου 2020, μετά την υποδοχή της ιεράς εικόνος της Παναγίας Φανερωμένης από την Ιερά Μονή Βαθυρρύακος, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Την Πέμπτη 14 Μαΐου, μετείχε στην Θεία Λειτουργία και στην επίσημο Δοξολογία στον ως άνω Ιερό Καθεδρικό Ναό της Κομοτηνής.

Δείτε το σχετικό φωτογραφικό υλικό: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων