25/09/2020 25/09/2020 Μία μέρα μετά τη γιορτή της Παναγίας της Δραπανιώτισσας στο Κοιμητήριο του Αργοστολίου (που επίσης υπέστη ζημιές), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος, βρέθηκε σήμερα, αργά το πρωί, στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ληξουρίου, για να δει τι καταστροφές προκάλεσε και εκεί ο μεσογειακός κυκλώνας “Ιανός”. Τον Μητροπολίτη συνόδευαν ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Κατσιβέλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γαλανός και ο π....
25 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2020 - 13:55

Ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας αποτιμά τις ζημιές στο Κοιμητήριο Ληξουρίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας αποτιμά τις ζημιές στο Κοιμητήριο Ληξουρίου

Μία μέρα μετά τη γιορτή της Παναγίας της Δραπανιώτισσας στο Κοιμητήριο του Αργοστολίου (που επίσης υπέστη ζημιές), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος, βρέθηκε σήμερα, αργά το πρωί, στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ληξουρίου, για να δει τι καταστροφές προκάλεσε και εκεί ο μεσογειακός κυκλώνας “Ιανός”.
Τον Μητροπολίτη συνόδευαν ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Κατσιβέλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γαλανός και ο π. Φραγκισκάτος, οι οποίοι τον ενημέρωσαν περαιτέρω.


Πηγή: ekefalonia.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Αργοστόλι γιορτάζει την Δραπανιώτισσα του

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων