17/11/2020 17/11/2020 Τις ευχές του για καλή ανάρρωση έστειλε στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κορωνοϊό, ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος.  «Μακαριώτατε σας, αγαπημένε εν Χριστώ αδελφέ, συνάδελφε και συνυπηρέτη! Με μεγάλη ανησυχία έλαβα το μήνυμα σχετικά με την ασθένεια, τη λοίμωξή σας από κορωνοϊό και τη νοσηλεία...
17 Νοεμβρίου, 2020 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2020 - 19:11

Ευχές Πατριάρχη Κύριλλου στον Μακ. Αναστάσιο Αλβανίας

Διαδώστε:
Ευχές Πατριάρχη Κύριλλου στον Μακ. Αναστάσιο Αλβανίας

Τις ευχές του για καλή ανάρρωση έστειλε στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κορωνοϊό, ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος. 

«Μακαριώτατε σας, αγαπημένε εν Χριστώ αδελφέ, συνάδελφε και συνυπηρέτη!

Με μεγάλη ανησυχία έλαβα το μήνυμα σχετικά με την ασθένεια, τη λοίμωξή σας από κορωνοϊό και τη νοσηλεία σας.

Προσεύχομαι ειλικρινά στον έναν Ιατρό των ψυχών και των σωμάτων ημών, ο οποίος θεραπεύει όλες τις ασθένειές μας (τὸν ἰώμενον πάσας τὰς νόσους σου· Ψαλ. 102: 3), για την ταχεία ανύψωσή σας από το κρεβάτι της ασθένειας με καλή υγεία και δύναμη, για να συνεχίσετε την ανιδιοτελή Επισκοπική υπηρεσία σας, για το καλό της ομολογιακής Αλβανικής Εκκλησίας και όλης της Ορθοδοξίας.

Με αέναη αδελφική εν Χριστώ αγάπη,

+ Κύριλλος, Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων