01/12/2020 01/12/2020 Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου της Μόσχας “Άγιος Αλέξιος”, έχουν ξεκινήσει εξ αποστάσεως μαθήματα για αδελφές του ελέους, τα οποία οργανώνουν το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπικής και Κοινωνικής Υπηρεσίας του Πατριαρχείου Μόσχας και ο Σύνδεσμος Αδελφών του Ελέους της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Οι συμμετέχουσες στο πρόγραμμα παρακολουθούν διαδικτυακά τα μαθήματα και έχουν πρόσβαση σε οπτικοακουστικό...
01 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2020 - 8:40

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση για τις Αδελφές του Ελέους

Διαδώστε:
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση για τις Αδελφές του Ελέους

Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου της Μόσχας “Άγιος Αλέξιος”, έχουν ξεκινήσει εξ αποστάσεως μαθήματα για αδελφές του ελέους, τα οποία οργανώνουν το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπικής και Κοινωνικής Υπηρεσίας του Πατριαρχείου Μόσχας και ο Σύνδεσμος Αδελφών του Ελέους της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Οι συμμετέχουσες στο πρόγραμμα παρακολουθούν διαδικτυακά τα μαθήματα και έχουν πρόσβαση σε οπτικοακουστικό υλικό και κείμενα για μελέτη.
«Κατά τη διάρκεια της εξ αποστάσεως μάθησης διδάσκεται η θεωρία και επιδεικνύονται πρακτικές δεξιότητες. Είναι επιτακτική ανάγκη να τεθούν τα σωστά θεμέλια, καθώς χωρίς γνώση, δεν θα παρέχεται κατάλληλη φροντίδα», σημείωσε η Όλγα Μπαζενόβα, επικεφαλής του Εκπαιδευτικού Κέντρου του Νοσοκομείου.


Οι εκπαιδευόμενοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την εκπαίδευση θα λάβουν την πιστοποίηση αναγνωρισμένη από το κράτος και θα μπορούν να παρέχουν τη φροντίδα τους σε ασθενείς στα νοσοκομεία της χώρας.
Το Νοσοκομείο του Αγίου Αλεξίου , είναι ένα πολυεπιστημονικό ιατρικό ίδρυμα με 280 κλίνες. Είναι το μεγαλύτερο ιατρικό ίδρυμα της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Από το 2018, το νοσοκομείο λειτουργεί ένα αδειοδοτημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο. Εκπαιδεύει τους νοσοκόμους να φροντίζουν τους άρρωστους και οργανώνει εκπαιδευτικά μαθήματα για νοσοκόμες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων