29/12/2020 29/12/2020 Τελέσθηκε σήμερα, 29 Δεκεμβρίου 2020, μετά τη Θεία Λειτουργία, το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα, όπου και ετάφη ο Πατριάρχης. Το Μνημόσυνο άρχισε περίπου στις 11 π.μ. στην κρύπτη του Ναού, εντός της οποίας βρίσκεται και ο τάφος του.  Υπενθυμίζεται ότι ο μακαριστός Πατριάρχης Ειρηναίος εκοιμήθη μετά...
29 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:00

Τελέσθηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Σέρβου Πατριάρχη Ειρηναίου

Διαδώστε:
Τελέσθηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Σέρβου Πατριάρχη Ειρηναίου

Τελέσθηκε σήμερα, 29 Δεκεμβρίου 2020, μετά τη Θεία Λειτουργία, το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα, όπου και ετάφη ο Πατριάρχης. Το Μνημόσυνο άρχισε περίπου στις 11 π.μ. στην κρύπτη του Ναού, εντός της οποίας βρίσκεται και ο τάφος του. 

Υπενθυμίζεται ότι ο μακαριστός Πατριάρχης Ειρηναίος εκοιμήθη μετά από επιπλοκές του κορωνοϊού στις 20 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους. Η Ιερά Σύνοδος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας θα εκλέξει νέο Πατριάρχη στις 19 Φεβρουαρίου του 2021.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων