16/04/2021 16/04/2021 Τα προβλήματα στα πέριξ της Ιεράς Μονής Γουβερνέτου, που εξώθησαν τον Ηγούμενο και το Συμβούλιο της Μονής στην απόφαση να φτιάξουν θύρα με τοιχία και καγκελόπορτα, γεγονός για το οποίο κατηγορούνται (λέγεται ότι κλείνουν μέρος του επαρχιακού δρόμου) συζητήθηκαν σήμερα στην Αντιπεριφέρεια Χανίων. Όπως ανακοινώθηκε από την Αντιπεριφέρεια, σήμερα, «στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων,...
16 Απριλίου, 2021 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2021 - 19:17

Εκπρόσωποι της Μονής Γουβερνέτου στην Αντιπεριφέρεια Χανίων

Διαδώστε:
Εκπρόσωποι της Μονής Γουβερνέτου στην Αντιπεριφέρεια Χανίων

Τα προβλήματα στα πέριξ της Ιεράς Μονής Γουβερνέτου, που εξώθησαν τον Ηγούμενο και το Συμβούλιο της Μονής στην απόφαση να φτιάξουν θύρα με τοιχία και καγκελόπορτα, γεγονός για το οποίο κατηγορούνται (λέγεται ότι κλείνουν μέρος του επαρχιακού δρόμου) συζητήθηκαν σήμερα στην Αντιπεριφέρεια Χανίων.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αντιπεριφέρεια, σήμερα, «στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκου Καλογερή, με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευμενείας κ. Ειρηναίο, Ηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου, ο οποίος συνοδευόταν από τον Ιερομόναχο της Ι.Μ. π. Πορφύριο και τον τεχνικό σύμβουλο της Ι.Μ.

Στη συνάντηση, όπου συζητήθηκαν οι καταγγελίες για τοποθέτηση πόρτας επί της επαρχιακής οδού κοντά στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής, ήταν παρόντες και υπηρεσιακοί παράγοντες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της της Νομικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Χανίων. Συγκεκριμένα, η Μονή κατηγορείται ότι εμποδίζει την ελεύθερη προσπέλαση των πολιτών…

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι της Ι.Μ. εξέφρασαν τις απόψεις τους και προσκόμισαν στοιχεία τα οποία θα εξεταστούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί αυτοψία στην περιοχή, προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες ενέργειες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων