11/06/2021 11/06/2021 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος/ Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης Με την συγκινητική συμμετοχή πιστών και τηρουμένων των μέτρων προστασίας για την πανδημία του Covid19 το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιουνίου ε.ε. στον περικαλλή Ιερό ναό Αγίου Φωτίου του Μεγάλου, τελέστηκε βραδινή λειτουργία προς τιμήν της Παναγίας του Άξιον Εστί καθώς και για την μνήμη του Αγίου...
Ενορίες : Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης
11 Ιουνίου, 2021 - 11:20

Βραδινή Θεία Λειτουργία για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Βραδινή Θεία Λειτουργία για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στη Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος/ Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Με την συγκινητική συμμετοχή πιστών και τηρουμένων των μέτρων προστασίας για την πανδημία του Covid19 το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιουνίου ε.ε. στον περικαλλή Ιερό ναό Αγίου Φωτίου του Μεγάλου, τελέστηκε βραδινή λειτουργία προς τιμήν της Παναγίας του Άξιον Εστί καθώς και για την μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Επισκόπου Συμφερουπόλεως και των Αγίων Αποστολών Βαρνάβα και Βαρθολομαίου.

Την Θεία λειτουργία τέλεσε ο Πρωτ. π. Θεοδόσιος Αργυρόπουλος εφημέριος του Ιερού Ναού , ενώ το ιερό αναλογίο διηκόνησε ο πρωτοψάλτης του ναού κ. Δημήτριος Βλαχόπουλος με την συνοδεία του.

Λίγο πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας αναγνώστηκε η ευχή του Αγίου Λουκά καθώς και η ευχή για τα παιδιά που βρίσκονται στην δοκιμασία των εξετάσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων