31/03/2022 31/03/2022 Την Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή επισκέφθηκε χθες, 30 Μαρτίου 2022, ο Πρόεδρος Πολιτικών Υποθέσεων της Αντιπροσωπείας Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τουρκία, Πρέσβης, Στέφανο Φαντορίνι. Ο κ. Πρέσβης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του εξέφρασε αφενός τον θαυμασμό του για την μακραίωνη συμβολή της Σχολής στον ελληνικό πολιτισμό και αφετέρου τον ενθουσιασμό του για το επιβλητικό...
31 Μαρτίου, 2022 - 15:18
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2022 - 15:19

Στη Μεγάλη του Γένους Σχολή ο Πρόεδρος Φαντορίνι

Διαδώστε:
Στη Μεγάλη του Γένους Σχολή ο Πρόεδρος Φαντορίνι

Την Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή επισκέφθηκε χθες, 30 Μαρτίου 2022, ο Πρόεδρος Πολιτικών Υποθέσεων της Αντιπροσωπείας Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τουρκία, Πρέσβης, Στέφανο Φαντορίνι.

Ο κ. Πρέσβης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του εξέφρασε αφενός τον θαυμασμό του για την μακραίωνη συμβολή της Σχολής στον ελληνικό πολιτισμό και αφετέρου τον ενθουσιασμό του για το επιβλητικό κτίριο.

Ο Σχολάρχης, συνοδευόμενος από τον υποδιευθυντή, ξενάγησαν τον κ. Πρέσβη και τη συνοδεία του, στους χώρους της Σχολής και παρουσίασαν το έργο που επιτελείται.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων