03/09/2022 03/09/2022 Με επιτυχία διεξάγεται η προσκυνηματική εκδρομή που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας στην Κωνσταντινούπολη από 30 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2022 σε συνεργασία με το Καλύμνικο τουριστικό πρακτορείο «MAGOS TOURS». Τους προσκυνητές από Κάλυμνο και Λέρο συνοδεύουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος. Την Πέμπτη 1...
03 Σεπτεμβρίου, 2022 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2022 - 23:05

Ο Μητροπολίτης Λέρου σε Φανάρι, Χάλκη, Πριγκηππόνησα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λέρου σε Φανάρι, Χάλκη, Πριγκηππόνησα

Με επιτυχία διεξάγεται η προσκυνηματική εκδρομή που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας στην Κωνσταντινούπολη από 30 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2022 σε συνεργασία με το Καλύμνικο τουριστικό πρακτορείο «MAGOS TOURS».

Τους προσκυνητές από Κάλυμνο και Λέρο συνοδεύουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος.

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 οι προσκυνητές παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία επί τη αρχή της Ινδίκτου στο Φανάρι.

Tην Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ. Στεφάνο και τους προσκυνητές επισκέφθηκαν την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Εκεί τους υποδέχθηκε η αδελφότητα της Μονής της Αγίας Τριάδος, όπου εδράζεται η Θεολογική Σχολή. Την ξενάγηση πραγματοποίησε ο εκ Λέρου εφημέριος της Θεολογικής Σχολής Αρχιμ. Γεδεών Μαγκριώτης.

Εν συνεχεία οι Αρχιερείς μαζί με τους προσκυνητές επισκέφθηκαν τον Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας της Ελεούσης της Ιεράς Μητροπόλεως Πριγκηποννήσων.

 

(Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων