16/09/2022 16/09/2022 Τα εγκαίνια του προτύπου σχολικού συγκροτήματος PLATONI AKADEMI, στην Ιερά Μητρόπολη Ανταναναρίβο και Βορείου Μαδαγασκάρης τέλεσε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο της Μητρόπολης, για έργο ζωής για τα παιδιά της Μαδαγασκάρης. Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση του Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου καθώς είδε το όραμα του ολοκληρωμένο και...
16 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2022 - 10:47

Ένα έργο ζωής για τα παιδιά της Μαδαγασκάρης εγκαινίασε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Ένα έργο ζωής για τα παιδιά της Μαδαγασκάρης εγκαινίασε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Τα εγκαίνια του προτύπου σχολικού συγκροτήματος PLATONI AKADEMI, στην Ιερά Μητρόπολη Ανταναναρίβο και Βορείου Μαδαγασκάρης τέλεσε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’.

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο της Μητρόπολης, για έργο ζωής για τα παιδιά της Μαδαγασκάρης. Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση του Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου καθώς είδε το όραμα του ολοκληρωμένο και μάλιστα με αυτές τις προδιαγραφές.

“Συγκίνηση σε όλους μας από τον λόγο του μακαριωτάτου Πατριάρχη μας, όπου αναφέρθηκε στην αρχαία Ελλάδα, στην σύγχρονη Ελλάδα, στο τεράστιο έργο της μητρόπολης Βορείου Μαδαγασκάρης, αλλά και όλου του άθλου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας σε όλη την Αφρική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς της ιεραποστολής, αλλά και από τα παιδιά της Μαδαγασκάρης στο ίδρυμα DETAS για την προσφορά αυτή”, έγραψε σε ανάρτησή της η ομάδα φίλων της Ιεραποστολής της Βορείου Μαδαγασκάρης.

Διαβάστε επίσης:

Βόρεια Μαδαγασκάρη: Ο Πατριάρχης Θεόδωρος εγκαινίασε έναν χώρο προσευχής και παιδείας

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Δημοκρατίας της Μαδαγασκάρης

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

Αλματώδης η πρόοδος στην ιεραποστολή της Αφρικής – Ο Πατριάρχης Θεόδωρος στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στηρίζει τους νέους της Αφρικής – Επίσκεψη στη Μαδαγασκάρη (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων