05/10/2022 05/10/2022 Η σύναξη κατηχητών και κατηχητριών της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022, Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας κατηχητικής χρονιάς. Ομιλητής ήταν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος. Η σύναξη ξεκίνησε με τον καθιερωμένο Αγιασμό και ακολούθησε η ομιλία του Πανιερωτάτου με θέμα: “Τα Χαρακτηριστικά Στοιχεία...
05 Οκτωβρίου, 2022 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2022 - 13:39

Σύναξη Κατηχητών Κατηχητριών Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου

Διαδώστε:
Σύναξη Κατηχητών Κατηχητριών Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου

Η σύναξη κατηχητών και κατηχητριών της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022, Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας κατηχητικής χρονιάς.

Ομιλητής ήταν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος. Η σύναξη ξεκίνησε με τον καθιερωμένο Αγιασμό και ακολούθησε η ομιλία του Πανιερωτάτου με θέμα: “Τα Χαρακτηριστικά Στοιχεία της Κατήχησης”.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην Εκκλησιολογική και Ευχαριστιακή διάσταση της κατήχησης που εξασφαλίζουν την γνησιότητα της κατηχητικής δράσης των ενοριών. Στη συνέχεια ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση, διάλογος, και ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά τις κατηχητικές συνάξεις των ενοριών μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων