06/11/2022 06/11/2022 Υλικές ζημιές υπέστη τμήμα από την πρόσοψη του κτιρίου της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας στον Πύργο εξαιτίας της κακοκαιρίας Eva που πλήττει μεγάλο μέρος της επικράτειας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ilialive.gr, το βράδυ του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου 2022 η κακοκαιρία «πλήγωσε» το κτίριο καθώς κατέρρευσε ένα μικρό τμήμα επάνω από την είσοδο που βρίσκεται επί της...
06 Νοεμβρίου, 2022 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2022 - 23:41

Η Eva «πλήγωσε» το κτίριο της Ι.Μ. Ηλείας στον Πύργο – Κατέρρευσε τμήμα του

Διαδώστε:
Η Eva «πλήγωσε» το κτίριο της Ι.Μ. Ηλείας στον Πύργο – Κατέρρευσε τμήμα του

Υλικές ζημιές υπέστη τμήμα από την πρόσοψη του κτιρίου της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας στον Πύργο εξαιτίας της κακοκαιρίας Eva που πλήττει μεγάλο μέρος της επικράτειας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ilialive.gr, το βράδυ του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου 2022 η κακοκαιρία «πλήγωσε» το κτίριο καθώς κατέρρευσε ένα μικρό τμήμα επάνω από την είσοδο που βρίσκεται επί της οδού Μυστρά.

Το τμήμα έπεσε στο πεζοδρόμιο και στο δρόμο με κίνδυνο για τους διερχόμενους πεζούς και οδηγούς. Το περιστατικό συνέβη εν μέσω έντονης βροχόπτωσης και εκείνη την ώρα δεν περνούσαν πεζοί για να κινδυνεύσουν.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, όπου τοποθέτησε κορδέλες και απέκλεισε την πρόσβαση στο σημείο.

Να σημειωθεί ότι το κτίριο χρονολογείται από το 1850 και μετρά ήδη 170 χρόνια ζωής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων