08/06/2019 08/06/2019 Στο ναό των Νεομαρτύρων και Εξομολογητών της Ρωσίας στο Στρογκινό της Μόσχας θα παραδοθεί ένα τεμάχιο των λειψάνων του Αγίου Ιωάννη της Σαγκάης. Πιο συγκεκριμένα σήμερα 8 Ιουνίου και ώρα 17.30, στο ναό των Νεομαρτύρων και Εξομολογητών της Ρωσίας  στο Στρογκινό θα γίνει επίσημη τελετή της παράδοσης ενός τεμαχίου των λειψάνων του Αγίου Ιωάννη της...
08 Ιουνίου, 2019 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2019 - 15:57

Λείψανα του Αγ. Ιωάννη της Σαγκάης στο Στρογκινό της Μόσχας

Διαδώστε:
Λείψανα του Αγ. Ιωάννη της Σαγκάης στο Στρογκινό της Μόσχας

Στο ναό των Νεομαρτύρων και Εξομολογητών της Ρωσίας στο Στρογκινό της Μόσχας θα παραδοθεί ένα τεμάχιο των λειψάνων του Αγίου Ιωάννη της Σαγκάης. Πιο συγκεκριμένα σήμερα 8 Ιουνίου και ώρα 17.30, στο ναό των Νεομαρτύρων και Εξομολογητών της Ρωσίας  στο Στρογκινό θα γίνει επίσημη τελετή της παράδοσης ενός τεμαχίου των λειψάνων του Αγίου Ιωάννη της Σαγκάης. Τα λείψανα έφερε στη Ρωσία ο επιστάτης του καθεδρικού ναού “Όλων των θλιβομένων η χαρά” στον Άγιο Φραγκίσκο της Αμερικής, Πρωθιερέας Ιωάννης Περεκρέστοφ και θα παραδώσει, όπως προαναφέρθηκε, τα λείψανα για προσκύνημα στο ναό στο Στρογκινό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων