31/07/2020 31/07/2020 Ακόμη μια θλιβερή εικόνα διαδραματίστηκε τα ξημερώματα στο ναό σύμβολο της Ορθοδοξίας, την Αγία Σοφία, όπου οι Τούρκοι υπό τον Επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων, Αλί Ερμπάς, πραγματοποίησαν προσευχή για την έναρξη του Μπαϊράμ, βεβηλώνοντας με την ενέργεια αυτή ακόμη μια φορά το ναό. Όλα αυτά μάλιστα μια εβδομάδα μετά το σόου που πραγματοποίησαν οι...
31 Ιουλίου, 2020 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2020 - 13:38

Ακόμη μια θλιβερή ημέρα για την Αγιά Σοφιά

Διαδώστε:
Ακόμη μια θλιβερή ημέρα για την Αγιά Σοφιά

Ακόμη μια θλιβερή εικόνα διαδραματίστηκε τα ξημερώματα στο ναό σύμβολο της Ορθοδοξίας, την Αγία Σοφία, όπου οι Τούρκοι υπό τον Επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων, Αλί Ερμπάς, πραγματοποίησαν προσευχή για την έναρξη του Μπαϊράμ, βεβηλώνοντας με την ενέργεια αυτή ακόμη μια φορά το ναό.

Όλα αυτά μάλιστα μια εβδομάδα μετά το σόου που πραγματοποίησαν οι Τούρκοι με την προσευχή που έκαναν στις 24 Ιουλίου, σηματοδοτώντας έτσι το νέο καθεστώς της Αγίας Σοφίας.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για μεγάλη προσέλευση στο χώρο γύρο από την Αγία Σοφία πριν και και κατά τη διάρκεια της προσευχής, στην οποία συμμετείχαν και κυβερνητικά στελέχη καθώς και ο νομάρχης της Κωνσταντινούπολης, Αλί Γερλίκαγια.

Να σημειωθεί πως προσευχή για τη συγκεκριμένη μουσουλμανική γιορτή είχε να γίνει 86 χρόνια στην Αγία Σοφία.

Διαβάστε επίσης – Οι Τούρκοι ζητούν συνάντηση τις επόμενες ημέρες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων