09/09/2020 09/09/2020 Το Υπουργείο Επικοινωνίας αρνείται ότι ασκήθηκε έφεση επί της απόφασης για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Συγκεκριμένα με μήνυμά της σε μέσω κοινωνική δικτύωσης η Διεύθυνση Επικοινωνιών της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι δεν ασκήθηκε καμία έφεση από την Προεδρία για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και τα δημοσιεύματα δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Επιπλέον...
09 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2020 - 15:51

Διαψεύδει η τουρκική Προεδρία την έφεση για την Αγία Σοφία

Διαδώστε:
Διαψεύδει η τουρκική Προεδρία την έφεση για την Αγία Σοφία

Το Υπουργείο Επικοινωνίας αρνείται ότι ασκήθηκε έφεση επί της απόφασης για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Συγκεκριμένα με μήνυμά της σε μέσω κοινωνική δικτύωσης η Διεύθυνση Επικοινωνιών της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι δεν ασκήθηκε καμία έφεση από την Προεδρία για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και τα δημοσιεύματα δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Επιπλέον αναφέρει ότι το δικαίωμα της έφεσης ανήκει μόνο στην Προεδρία και εφόσον δεν ασκήθηκε, η απόφαση του ΣτΕ είναι οριστική αφού άλλοι θεσμοί δεν έχουν  αυτό το δικαίωμα.

Δείτε το σχετικό tweet:

 Διαβάστε εδώ τα τουρκικά δημοσιεύματα για την έφεση

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων