17/03/2024 17/03/2024 Μεγάλη έκταση έχει πάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον Τύπο στην Τουρκία, η φωτογραφία Έλληνα τουρίστα να ανοίγει την ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία. Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, «ένας Έλληνας τουρίστας, ονόματι Απόστολος Παπαθεοδώρου, προσπάθησε να προκαλέσει στην Αγία Σοφία, την οποία επισκέφθηκε. Εισήλθε στο τέμενος πληρώνοντας 25 ευρώ, επισκεπτόμενος τον γυναικωνίτη...
17 Μαρτίου, 2024 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2024 - 21:10

Έλληνας άνοιξε την ελληνική σημαία στην Αγία Σοφία – Αντιδράσεις στην Τουρκία

Διαδώστε:
Έλληνας άνοιξε την ελληνική σημαία στην Αγία Σοφία – Αντιδράσεις στην Τουρκία

Μεγάλη έκταση έχει πάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον Τύπο στην Τουρκία, η φωτογραφία Έλληνα τουρίστα να ανοίγει την ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία.

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, «ένας Έλληνας τουρίστας, ονόματι Απόστολος Παπαθεοδώρου, προσπάθησε να προκαλέσει στην Αγία Σοφία, την οποία επισκέφθηκε. Εισήλθε στο τέμενος πληρώνοντας 25 ευρώ, επισκεπτόμενος τον γυναικωνίτη του μνημείου. Εκεί ξεδίπλωσε την ελληνική σημαία. Έβγαλε φωτογραφία και την ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα με την επισήμανση “Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα ελληνική”».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από την Τουρκία.

Ωστόσο Τούρκοι πολίτες αντέδρασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ειρωνικά σχόλια όπως: «Ελπίζω να ξέρεις να κολυμπάς»,  «Ο καιρός ζεστάθηκε, θέλει να πέσει στη θάλασσα», «Του αρέσει το κολύμπι», «Θα είναι καλός κολυμβητής», «Ας χαρεί ο φτωχός», «Η θάλασσα είναι κρύα, αγαπητέ μου», «Σου έλειψε το κολύμπι, γείτονα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων