24/07/2020 24/07/2020 Θλίψη και οργή για την σημερινή πρώτη μουσουλμανική προσευχή στην Αγιά Σοφιά, εκφράζουν με δηλώσεις τους στο Πρακτορείο Ορθοδοξία Έλληνες Ιεράρχες Παρακολουθήστε τις πρώτες αντιδράσεις: Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος: “Η απόφαση Ερντογάν ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και πυροδοτεί ένταση στην ευρύτερη περιοχή”      Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος: “Να...
24 Ιουλίου, 2020 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2020 - 20:08

Κραυγή Ιεραρχών: «Τα Ιερά δεν μιαίνονται!»

Διαδώστε:
Κραυγή Ιεραρχών: «Τα Ιερά δεν μιαίνονται!»

Θλίψη και οργή για την σημερινή πρώτη μουσουλμανική προσευχή στην Αγιά Σοφιά, εκφράζουν με δηλώσεις τους στο Πρακτορείο Ορθοδοξία Έλληνες Ιεράρχες

Παρακολουθήστε τις πρώτες αντιδράσεις:

Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος: “Η απόφαση Ερντογάν ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και πυροδοτεί ένταση στην ευρύτερη περιοχή”

 

 

Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος: “Να φτιάξουμε Αγιά Σοφιά εκεί που θα γινόταν τζαμί στην Ελλάδα ως απάντηση στην προσβολή που βιώνουμε”

 

 

Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος: “Ένοχη η σιωπή των ισχυρών στο έγκλημα που συντελείται στην Αγιά Σοφιά”

 

 

Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος: Η σημερινή μέρα θα στιγματίσει με έντονα μαύρα γράμματα τις σχέσεις των δύο λαών”

 

 

Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας: “Η απόφαση για την Αγία Σοφία μας πληγώνει αλλά δεν μας σκοτώνει”

 

 

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: “Σήμερα, είναι μία ημέρα πένθους για τη Ρωμιοσύνη”

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων