09/12/2018 09/12/2018 Ο ορθόδοξος διαδικτυακός τόπος της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ (enromiosini.gr) δημοσιεύει το βίντεο της εκδήλωσης υπό τον τίτλο: “Στο μονοπάτι για την Παναγούδα”, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λαμίας κατά τις 28 Νοεμβρίου 2018.      Εκατοντάδες Λαμιώτες πολίτες, Ιερωμένοι, λαϊκοί, Αγιορείτες και όχι μόνον, παρακολούθησαν την εν λόγω εκδήλωση του σωματείου «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ» και τον...
09 Δεκεμβρίου, 2018 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2018 - 19:00

“Στο μονοπάτι για την Παναγούδα”

Διαδώστε:
“Στο μονοπάτι για την Παναγούδα”

Ο ορθόδοξος διαδικτυακός τόπος της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ (enromiosini.gr) δημοσιεύει το βίντεο της εκδήλωσης υπό τον τίτλο: “Στο μονοπάτι για την Παναγούδα”, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λαμίας κατά τις 28 Νοεμβρίου 2018.

 

 

Εκατοντάδες Λαμιώτες πολίτες, Ιερωμένοι, λαϊκοί, Αγιορείτες και όχι μόνον, παρακολούθησαν την εν λόγω εκδήλωση του σωματείου «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ» και τον κεντρικό ομιλητή, κ. Αθανάσιο Ρακοβαλή (φυσικό-αγιογράφο-συγγραφέα), ο οποίος αφηγήθηκε εμπειρίες και θαύματα του Όσιου Παϊσίου από την πολύχρονη εμπειρία δίπλα του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων