10/02/2021 10/02/2021 Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα πολλών Γαλλόφωνων πιστών από διάφορα μέρη του κόσμου, σας ενημερώνουμε ότι η Πεμπτουσία σε συνεργασία με τη γαλλική ενημερωτική πύλη orthodoxie.com και το Dumitru  Staniloae Orthodox Center For Studies and Research in Paris διοργανώνει την «2η e- Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό και Γάλλους πιστούς», η οποία θα...
10 Φεβρουαρίου, 2021 - 10:37
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2021 - 10:00

2η e-Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και Γάλλους πιστούς

Διαδώστε:
2η e-Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και Γάλλους πιστούς

Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα πολλών Γαλλόφωνων πιστών από διάφορα μέρη του κόσμου, σας ενημερώνουμε ότι η Πεμπτουσία σε συνεργασία με τη γαλλική ενημερωτική πύλη orthodoxie.com και το Dumitru  Staniloae Orthodox Center For Studies and Research in Paris διοργανώνει την «2η e- Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό και Γάλλους πιστούς», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 19:30.

Ο Γέροντας Εφραίμ θα ομιλήσει για 30-40 λεπτά και μετά θα ακολουθήσει διάλογος με τους συμμετέχοντες. Η συνολική διάρκεια της σύναξης θα είναι 2 ώρες, κατά την οποία θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα Γαλλικά, Αγγλικά και Ρουμανικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Σύναξη ζωντανά στις σελίδες μας:

στην ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ:

www.pemptousia.gr ή https://www.facebook.com/pemptousiagr ή https://www.youtube.com/user/PemptousiaWebTv

στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ:

www.orthodoxianewsagency.gr ή https://www.facebook.com/orthodoxianewsagency

και στην επίσημη σελίδα της Ι. Μ. ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ στο Facebook:

https://www.facebook.com/VatopediMonastery

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων