19/02/2022 19/02/2022 Στο Αγιορειτικό Μετόχι της Αναλήψεως Βύρωνος (Γ. Γεννηματά 5 & Αγ. Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου), την Τετάρτη 23 προς Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου, θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν της ευρέσεως της τιμίας Κεφαλής του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου και του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου. Η αγρυπνία θα αρχίσει την Τετάρτη 23η Φεβρουαρίου στις 20:00 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί...
19 Φεβρουαρίου, 2022 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2022 - 14:38

Αγρυπνία για τον Όσιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη στο Μετόχι του Βύρωνα

Διαδώστε:
Αγρυπνία για τον Όσιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη στο Μετόχι του Βύρωνα

Στο Αγιορειτικό Μετόχι της Αναλήψεως Βύρωνος (Γ. Γεννηματά 5 & Αγ. Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου), την Τετάρτη 23 προς Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου, θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν της ευρέσεως της τιμίας Κεφαλής του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου και του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου. Η αγρυπνία θα αρχίσει την Τετάρτη 23η Φεβρουαρίου στις 20:00 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί περί τη 1:15 π.μ., ξημερώματα Πέμπτης. 

Κατά την διάρκεια της θα τεθεί σε προσκύνηση και το φυλασσόμενο τίμιο λείψανο του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου.

Το πρωί της Πέμπτης (24.2) δεν θα τελεσθή δεύτερη θ. Λειτουργία.

Σ η μ ε ί ω σ η: Προς διευκόλυνση των πιστών, διατίθεται η νότια και δυτική πλευρά της αυλής του Μετοχίου για τη στάθμευση των αυτοκινήτων.

Υπενθυμίζεται ότι η μετακομιδή του Ιερού Λειψάνου από το Άγιο Όρος στο Σιμωνοπετρίτικο Μετόχι στον Βύρωνα έγινε τον Οκτώβρη του 2020.

Φωτογραφίες: Χριστίνα Αγγελακοπούλου

Διαβάστε ακόμα:

Το Ι. Λείψανο του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη στην Ανάληψη Βύρωνα

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων