30/06/2019 30/06/2019 Αναχώρησε η Αγία Ζώνη από τον καθεδρικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου. Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο κατά τη διάρκεια της αποχώρησης της Αγίας Ζώνης από την Κόρινθο. Οι πιστοί την αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια, ενώ δεν μπορούσαν να την αποχωριστούν και μέχρι την τελευταία στιγμή την προσκυνούσαν καθώς την μετέφερε στα χέρια...
30 Ιουνίου, 2019 - 11:51
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2019 - 12:06

Αναχωρεί η Αγία Ζώνη από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου

Διαδώστε:
Αναχωρεί η Αγία Ζώνη από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου

Αναχώρησε η Αγία Ζώνη από τον καθεδρικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου. Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο κατά τη διάρκεια της αποχώρησης της Αγίας Ζώνης από την Κόρινθο. Οι πιστοί την αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια, ενώ δεν μπορούσαν να την αποχωριστούν και μέχρι την τελευταία στιγμή την προσκυνούσαν καθώς την μετέφερε στα χέρια του ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος.

Σε λίγη ώρα θα πάει στο Λιμεναρχείο Κορινθου, έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και τέλος τα σωφρονιστικά ιδρύματα της Κορίνθου. Αξιοσημείωτο είναι ότι δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στον Ιερό ναό Απόστολου Παύλου Κορίνθου από τον κόσμο που ερχόταν έστω και την τελευταία στιγμή να προσκυνήσει το Θεομητορικό κειμήλιο της Παναγίας μας.

Δείτε το βίντεο:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων