12/07/2020 12/07/2020 Σήμερα έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου στον Άγιο Όρος όπου αναδείχθηκε ο Ιερομόναχος Νικόλαος ως νέος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γέροντας Χριστόδουλος είχε υποβάλει την παραίτησή του ενώ ο Ιερομόναχος Νικόλαος είχε αναλάβει και ως τοποτηρητής ως αρχαιότερος...
12 Ιουλίου, 2020 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2020 - 9:51

EKTAKTO – Νέος Ηγούμενος στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου

Διαδώστε:
EKTAKTO – Νέος Ηγούμενος στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου

Σήμερα έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου στον Άγιο Όρος όπου αναδείχθηκε ο Ιερομόναχος Νικόλαος ως νέος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γέροντας Χριστόδουλος είχε υποβάλει την παραίτησή του ενώ ο Ιερομόναχος Νικόλαος είχε αναλάβει και ως τοποτηρητής ως αρχαιότερος στην αδελφότητα μέχρι και τις εκλογές ενώ από σήμερα εκλέχτηκε και ως Ηγούμενος.

Διαβάστε για την παραίτηση του Γέροντα Χριστόδουλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων