29/06/2020 29/06/2020 Την παραίτησή του και επισήμως υπέβαλε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου στο Άγιον Όρος, Γέροντας Χριστόδουλος. Όπως είχε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ο Γέροντας Χριστόδουλος λόγω του βεβαρημένου της υγείας του είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της αδελφότητας έκαναν δεκτή την παραίτησή του ενώ...
29 Ιουνίου, 2020 - 20:43

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Καθηγούμενος της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου

Διαδώστε:
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Καθηγούμενος της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου

Την παραίτησή του και επισήμως υπέβαλε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου στο Άγιον Όρος, Γέροντας Χριστόδουλος.

Όπως είχε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ο Γέροντας Χριστόδουλος λόγω του βεβαρημένου της υγείας του είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της αδελφότητας έκαναν δεκτή την παραίτησή του ενώ ως τοποτηρητής ανέλαβε ο  αρχαιότερος στην αδελφότητα, Ιερομόναχος Νικόλαος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων