06/08/2022 07/08/2022 Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο Άγιον Όρος για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι και είναι έως τώρα σε εξέλιξη. Αυτήν την ώρα επιχειρούν 88 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, εικοσιοκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν επτά αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα. Η φωτιά ξεκίνησε από...
06 Αυγούστου, 2022 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2022 - 2:28

Άγιον Όρος: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης για τη φωτιά

Διαδώστε:
Άγιον Όρος: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης για τη φωτιά

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο Άγιον Όρος για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι και είναι έως τώρα σε εξέλιξη.

Αυτήν την ώρα επιχειρούν 88 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, εικοσιοκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν επτά αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

Η φωτιά ξεκίνησε από έναν ελαιώνα ανάμεσα στις Μονές Δοχειαρίου και Κωνσταμονίτου, καίει αγροτοδασική έκταση, ενώ δεν απειλούνται περιοχές με πληθυσμό ή εγκαταστάσεις.

 

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων