22/03/2019 22/03/2019 Σε  κλίμα κατάνυξης εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Παύλου του Απλού στο Άγιο Όρος. Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 20 Μαρτίου (7 Μαρτίου με το Αγιορείτικο ημερολόγιο) εορτάσθηκε στο Άγιο Όρος η Μνήμη του Αγίου Παύλου του Απλού. Στο Ιερό Χιλιανδαρινό Κελλί Γέννησης της Θεοτόκου (Μαρουδά) η εορτή έχει ξεχωριστή σημασία, αφού την ημέρα αυτή άγει...
22 Μαρτίου, 2019 - 22:23

Φωτοστιγμές από την εορτή του Αγίου Παύλου στο Ιερό Χιλιανδαρινό Κελλί Μαρουδά

Διαδώστε:
Φωτοστιγμές από την εορτή του Αγίου Παύλου στο Ιερό Χιλιανδαρινό Κελλί Μαρουδά

Σε  κλίμα κατάνυξης εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Παύλου του Απλού στο Άγιο Όρος. Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 20 Μαρτίου (7 Μαρτίου με το Αγιορείτικο ημερολόγιο) εορτάσθηκε στο Άγιο Όρος η Μνήμη του Αγίου Παύλου του Απλού. Στο Ιερό Χιλιανδαρινό Κελλί Γέννησης της Θεοτόκου (Μαρουδά) η εορτή έχει ξεχωριστή σημασία, αφού την ημέρα αυτή άγει τα ονομαστήριά του ο ιερομόναχος Παύλος.

Το πρωί ο π. Παύλος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια ακολούθησε αγιορείτικο κέρασμα και τράπεζα, όπου Μοναχοί και προσκυνητές ευχήθηκαν στον εορτάζοντα Χρόνια Πολλά και Καλόν Παράδεισο.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον εορτασμό του Αγίου Παύλου του Απλού.




































H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων