06/09/2022 07/09/2022 Ο πιστός λαός της Κομοτηνής υποδέχθηκε την Ιερά Εικόνα της Παναγίας του «Άξιον Εστίν», η οποία σύμφωνα με την Αγιορειτική τάξη και με κάθε επισημότητα ξεκίνησε το ταξίδι Της από το Άγιον Όρος με προορισμό την πόλη της Θράκης. Σε μια κρίσιμη περίοδο για τα Εθνικά Θέματα, η Ιερά Εικόνα «Άξιον Εστίν» μεταφέρθηκε από το...
06 Σεπτεμβρίου, 2022 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2022 - 5:59

Η αναχώρηση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του «Άξιον Εστίν» για την Κομοτηνή

Διαδώστε:
Η αναχώρηση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του «Άξιον Εστίν» για την Κομοτηνή

Ο πιστός λαός της Κομοτηνής υποδέχθηκε την Ιερά Εικόνα της Παναγίας του «Άξιον Εστίν», η οποία σύμφωνα με την Αγιορειτική τάξη και με κάθε επισημότητα ξεκίνησε το ταξίδι Της από το Άγιον Όρος με προορισμό την πόλη της Θράκης.

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τα Εθνικά Θέματα, η Ιερά Εικόνα «Άξιον Εστίν» μεταφέρθηκε από το σπίτι της, το Πρωτάτο του Αγίου Όρους, στη Θράκη για να εμψυχώσει τους ακρίτες της Κομοτηνής και όλους τους Έλληνες.

Το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Ορθοδοξία» (ope.gr) και η διαδικτυακή Τηλεόραση Pemptousia TV καλύπτουν ζωντανά με συνεργεία και ανταποκριτές την έλευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του «Άξιον Εστίν» στη Θράκη και τις Ιερές Ακολουθίες.

Η έλευση της Ιεράς Εικόνας καλύπτεται δημοσιογραφικά με ρεπορτάζ από τη Νάνσυ Νάσκου, ενώ εικόνα και ήχο μεταδίδουν οι τεχνικοί Μανώλης ΔημελάςΑνδρέας Χαλκιόπουλος και Ραφαήλ Γεωργιάδης.

Στις 6:30 το απόγευμα, σε απευθείας σύνδεση με την Κομοτηνή μεταδόθηκε η Υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του «Άξιον Εστίν», η Λιτανεία ως τον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και η επίσημη Δοξολογία.

Διαβάστε επίσης:

Αποστολή Κομοτηνή: Όλα έτοιμα για την υποδοχή της Παναγίας

Κομοτηνή: Φωτοστιγμές πριν την έλευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του «Άξιον Εστίν»

Η Κομοτηνή κλίνει το γόνυ στο «Άξιον Εστίν» – Κλήρος και λαός υποδέχθηκαν την Ιερά Εικόνα με τιμές (ΦΩΤΟ/VIDEO)

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας του «Άξιον Εστίν» στη Θράκη – Ζωντανά στην Pemptousia TV

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων