21/10/2019 21/10/2019 Στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος βρέθηκε χθες ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Παναγιώτατος θα παραμείνει στην Αθωνική Πολιτεία έως αύριο, ενώ επισκέφτηκε την Ι.Μ. Ξενοφώντος με αφορμή τα 200 χρόνια από το χτίσιμο του νέου Καθολικού, αλλά και τα εγκαίνια του νέου Συνοδικού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην εν λόγω Αγιορείτικη Μονή φύτεψε μία ελιά,...
21 Οκτωβρίου, 2019 - 21:06
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2019 - 21:55

Η ελιά του Παναγιωτάτου έξω από το Συνοδικό της ΙΜ Ξενοφώντος

Διαδώστε:
Η ελιά του Παναγιωτάτου έξω από το Συνοδικό της ΙΜ Ξενοφώντος

Στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος βρέθηκε χθες ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Παναγιώτατος θα παραμείνει στην Αθωνική Πολιτεία έως αύριο, ενώ επισκέφτηκε την Ι.Μ. Ξενοφώντος με αφορμή τα 200 χρόνια από το χτίσιμο του νέου Καθολικού, αλλά και τα εγκαίνια του νέου Συνοδικού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην εν λόγω Αγιορείτικη Μονή φύτεψε μία ελιά, το σύμβολο καταλλαγής, ευφορίας και ειρήνης, έξω από το νέο Συνοδικό. Δείτε το βίντεο:

 

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος
Επιμέλεια βίντεο: Πέπη Οικονομάκη
Κάμερα: Αλέξης Κωνστάντης 
Μοντάζ: Κώστας Κουράκος 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων