22/10/2019 22/10/2019 Στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου βρέθηκε χθες έπειτα από τριάντα ολόκληρα χρόνια ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Λίγο πριν την αναχώρησή του έβγαλε την καθιερωμένη φωτογραφία με όλη την αδελφότητα. Στην ιστορική, από κάθε άποψη, φωτογραφία βλέπουμε στη μέση τον Οικουμενικό Πατριάρχη, δίπλα του τον Καθηγούμενο της ΙΜΜ Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, ενώ τους περιτριγυρίζουν οι...
22 Οκτωβρίου, 2019 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2019 - 18:05

Λίγα δευτερόλεπτα πριν την ιστορική φωτογραφία- βίντεο

Διαδώστε:
Λίγα δευτερόλεπτα πριν την ιστορική φωτογραφία- βίντεο

Στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου βρέθηκε χθες έπειτα από τριάντα ολόκληρα χρόνια ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Λίγο πριν την αναχώρησή του έβγαλε την καθιερωμένη φωτογραφία με όλη την αδελφότητα.

Στην ιστορική, από κάθε άποψη, φωτογραφία βλέπουμε στη μέση τον Οικουμενικό Πατριάρχη, δίπλα του τον Καθηγούμενο της ΙΜΜ Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, ενώ τους περιτριγυρίζουν οι Αγιορείτες πατέρες. Δείτε το βίντεο λίγα δευτερόλεπτα πριν την ιστορική απεικόνιση.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος
Επιμέλεια βίντεο: Πέπη Οικονομάκη
Κάμερα: Αλέξης Κωνστάντης 
Μοντάζ: Μανώλης Δημέλλας 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων