21/10/2021 21/10/2021 Δώδεκα έτη από την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινού πραγματοποιήθηκε η ανακομιδή των λειψάνων του στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαδίου στις 20 Οκτωβρίου 2021. Επ’ αφορμή αυτής της μεγίστης πνευματικής χαράς, παραθέτουμε φωτογραφικά στιγμιότυπα απο την Τίμια Κάρα του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού και πολυαγαπημένου πνευματικού πατρός του Γέροντος Ιωσήφ, αλλά και...
21 Οκτωβρίου, 2021 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2021 - 23:05

Μία οικογένεια στον Ουρανό

Διαδώστε:
Μία οικογένεια στον Ουρανό

Δώδεκα έτη από την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινού πραγματοποιήθηκε η ανακομιδή των λειψάνων του στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαδίου στις 20 Οκτωβρίου 2021. Επ’ αφορμή αυτής της μεγίστης πνευματικής χαράς, παραθέτουμε φωτογραφικά στιγμιότυπα απο την Τίμια Κάρα του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού και πολυαγαπημένου πνευματικού πατρός του Γέροντος Ιωσήφ, αλλά και την Τιμία Κάρα του Αγίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη και πολυαγαπημένου παραδέλφου του Γέροντος. Η αγάπη του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού για τα πνευματικοπαίδια του ήταν θυσιαστική, αλλά και η αγάπη μεταξύ των παραδέλφων δεν υστερούσε σε μέγιστες θυσίες.

Η κάρα του αγιορείτου Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού (+1959) βρίσκεται στην Ιερά Μονή Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου στην Αριζόνα (περιοχή Φλόρανς) των ΗΠΑ:

 

 

Η αγία κάρα του Αγίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη (†1998) – (Φωτ. Φιλάρετος μον. Αγιορείτης, 26 Φεβρ. 2020) – ΑΓΙΟΡΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΘΗΚΗ:

 

 

Η Κάρα του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού μετά την Ανακομιδή των λειψάνων του στις 20 Οκτωβρίου 2021 στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου (Φώτο: Ραφαήλ Γεωργιάδης – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΟΔΟΞΙΑ):

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – Πνευματική χαρά για την Ανακομιδή των λειψάνων του Γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινού – Αποστολή -(ΒΙΝΤΕΟ – ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων