21/07/2020 21/07/2020 Επίσκεψη του διάσημου μάγειρα Ηλία Μαμαλάκη στο Άγιο Όρος και συγκεκριμένα στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου όπου συνομίλησε με τους πατέρες για την μοναστηριακή κουζίνα και τα προϊόντα του Αγίου Όρους. Μάλιστα πήρε πληροφορίες κυρίως για το λάδι και το μέλι της Μονής, τα οποία πρόσφατα βραβεύθηκαν στο εξωτερικό. Δείτε εδώ για τη βράβευση του...
21 Ιουλίου, 2020 - 22:32
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2020 - 22:28

Ο Ηλίας Μαμαλάκης στην Ι.Μ. Μονή Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Ο Ηλίας Μαμαλάκης στην Ι.Μ. Μονή Βατοπαιδίου

Επίσκεψη του διάσημου μάγειρα Ηλία Μαμαλάκη στο Άγιο Όρος και συγκεκριμένα στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου όπου συνομίλησε με τους πατέρες για την μοναστηριακή κουζίνα και τα προϊόντα του Αγίου Όρους. Μάλιστα πήρε πληροφορίες κυρίως για το λάδι και το μέλι της Μονής, τα οποία πρόσφατα βραβεύθηκαν στο εξωτερικό.

Δείτε εδώ για τη βράβευση του μελιού της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου. 

Ο κύριος Μαμαλάκης σκέφτεται σοβαρά να συμμετέχει σε μια έκδοση αγιορείτικων συνταγών σε συνεργασία με την Ιερά Μ. Μονή Βατοπαιδίου προτάσσοντας τα βιολογικά προϊόντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων