21/02/2024 21/02/2024 Στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους μετέβη ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε η αδελφότητα της Μονής σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη ενώ τελέστηκε Δοξολογία επί τη υποδοχή στο Καθολικό της Μονής. Τον Μητροπολίτη κ. Θεόκλητο συνόδευσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μεγάλου...
21 Φεβρουαρίου, 2024 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2024 - 9:42

Ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος στη Μονή Χιλανδαρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος στη Μονή Χιλανδαρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους μετέβη ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε η αδελφότητα της Μονής σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη ενώ τελέστηκε Δοξολογία επί τη υποδοχή στο Καθολικό της Μονής.

Τον Μητροπολίτη κ. Θεόκλητο συνόδευσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μεγάλου Μετεώρου, Αρχιαμανδρίτης Νήφων Καψάλης.

Τον Μητροπολίτη και τη συνοδεία του καλωσόρισε στη Μονή ο Καθηγούμενος Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, ευχαριστώντας τον κ. Θεόκλητο για τη μεγάλη ευλογία να κομίσει το ιερό λείψανο του Οσίου Ιωάσαφ στη Μονή Χιλανδαρίου.

“Εμείς ευχαριστούμε για την ευκαιρία την οποία μας δίδεται να είμαστε εδώ, να βρισκόμαστε κάτω από την σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Τριχερούσης, μιας θαυματουργής εικόνος που συνδέεται και αυτή άρρηκτα με την ιστορία της Μονής και ευχόμαστε η Παναγία και οι Άγιοι και ο Άγιος Ιωάσαφ, να σκεπάζει όλους και εσάς προσωπικώς και όλους τους πατέρες της Μονής”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Σταγών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων