26/11/2019 27/11/2019 Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, του Χρυσοστόμου στο Ιερό Κελλίον που είναι αφιερωμένο στον Άγιο στην Κουτλουμουσιανή Σκήτη. Της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, με τη συμμετοχή του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ιβήρων Αρχιμανδρίτου Ναθαναήλ και αντιπροσώπων Ιερών Μονών του...
26 Νοεμβρίου, 2019 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2019 - 8:26

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης στη πανήγυρη του Κελλίου του Ιερού Χρυσοστόμου στο Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Τρίκκης στη πανήγυρη του Κελλίου του Ιερού Χρυσοστόμου στο Άγιον Όρος

Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, του Χρυσοστόμου στο Ιερό Κελλίον που είναι αφιερωμένο στον Άγιο στην Κουτλουμουσιανή Σκήτη.

Της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, με τη συμμετοχή του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ιβήρων Αρχιμανδρίτου Ναθαναήλ και αντιπροσώπων Ιερών Μονών του Αγίου Όρους.

Το Κελλίον αυτό αναστηλώθηκε από τον μακαριστό, λόγιο και πολυγραφότατο, Γέροντα Μωυσή τον Αγιορείτη.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων