01/02/2024 01/02/2024 Ο νέος Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αναστάσιος Μητσιάλης επισκέφθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ και η Βατοπαιδινή αδελφότητα υποδέχθηκαν, σύμφωνα με την εκκλησιαστική τάξη, τον νέο Διοικητή στην πύλη της Μονής. Στη συνέχεια, έγινε δέηση στο Καθολικό της Μονής. Προ του τέλους...
01 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:44
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2024 - 16:23

Ο νέος Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο νέος Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ)

Ο νέος Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αναστάσιος Μητσιάλης επισκέφθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ και η Βατοπαιδινή αδελφότητα υποδέχθηκαν, σύμφωνα με την εκκλησιαστική τάξη, τον νέο Διοικητή στην πύλη της Μονής.

Στη συνέχεια, έγινε δέηση στο Καθολικό της Μονής. Προ του τέλους της δέησης πραγματοποιήθηκαν οι δέουσες προσφωνήσεις και η ανταλλαγή δώρων.

Ο Γέρων Εφραίμ προσέφερε μία Εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας στον νέο Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αναστάσιο Μητσιάλη, στον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Αρίστο Κασμίρογλου, και στον απερχόμενο Διοικητή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο.

Ο νέος Διοικητής προσκύνησε την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου που φυλάσσεται στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου.

Τέλος, ο νέος Διοικητής ενημερώθηκε σχετικά με έργα συντήρησης της αγιογραφήσεως στο Καθολικό.

Διαβάστε ακόμη: Άγιον Όρος: Η Ιερά Κοινότητα υποδέχθηκε τον νέο Πολιτικό Διοικητή, Αναστάσιο Μητσιάλη

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

     

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων