19/10/2019 19/10/2019 Με κάθε σε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Αντώνη Διαματάρη στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Τον Υφυπουργό προσφώνησε ο Καθηγούμενος της ΙΜΜ Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ ενώ στην αντιφώνησή του ο υφυπουργός ευχαρίστησε τον Γέροντα για την υποδοχή και εξέφρασε τα αισθήματα χαράς και αγαλλίασης που βρίσκεται στην Αθωνική Πολιτεία. Ευχήθηκε δε πνευματική...
19 Οκτωβρίου, 2019 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2019 - 18:57

Ο Υφ. Εξωτερικών στην ΙΜΜ Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Ο Υφ. Εξωτερικών στην ΙΜΜ Βατοπαιδίου

Με κάθε σε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Αντώνη Διαματάρη στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Τον Υφυπουργό προσφώνησε ο Καθηγούμενος της ΙΜΜ Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ ενώ στην αντιφώνησή του ο υφυπουργός ευχαρίστησε τον Γέροντα για την υποδοχή και εξέφρασε τα αισθήματα χαράς και αγαλλίασης που βρίσκεται στην Αθωνική Πολιτεία. Ευχήθηκε δε πνευματική ευημερία και προκοπή στην Βατοπαιδινη αδελφότητα. Ο κ. Υφυπουργός επισκέπτεται το Άγιον Όρος με αφορμή την επίσκεψη του Οικ. Πατριάρχη, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.

Η παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών δεν είναι τυχαία καθώς το Άγιον Όρος υπάγεται θεσμικά στο Υπουργείο Εξωτερικών, λόγω του ιδιαιτέρου διοικητικού καθεστώς που διέπεται από τους διεθνείς κανόνες. Στην ΙΜΜ Βατοπαιδίου βρίσκονται επίσης οι Μητροπολίτες Δωδώνης κ. Χρυσόστομος και Αυστρίας κ. Αρσένιος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος

Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων