10/02/2024 10/02/2024 Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024, ομιλία πνευματικού περιεχομένου από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, στην αίθουσα δεξιώσεων Τρίκκης στην Ανθούπολη, με θέμα «Άνω σχώμεν τας καρδίας».  Αποστολή – Κύπρος, Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη Κατά τη διάρκεια της πνευματικής ομιλίας, ο Γέροντας Εφραίμ  αναφέρθηκε στα θαυμαστά σημεία που επιτελεί η...
10 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2024 - 12:51

Ομιλία πνευματικού περιεχομένου από τον Γέροντα Εφραίμ στην Ι.Μ. Ταμασού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ομιλία πνευματικού περιεχομένου από τον Γέροντα Εφραίμ στην Ι.Μ. Ταμασού (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024, ομιλία πνευματικού περιεχομένου από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, στην αίθουσα δεξιώσεων Τρίκκης στην Ανθούπολη, με θέμα «Άνω σχώμεν τας καρδίας».

Αποστολή – Κύπρος, Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

Κατά τη διάρκεια της πνευματικής ομιλίας, ο Γέροντας Εφραίμ  αναφέρθηκε στα θαυμαστά σημεία που επιτελεί η Κυρία Θεοτόκος, στη σημασία του πνευματικού αγώνα του κάθε ανθρώπου και στην ευχαριστιακή και υμνολογική δοξολογία που καλείται ο άνθρωπος να προσφέρει στο Θεό.

Ο Πανοσιολογιώτατος κ. Εφραίμ ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ταμασού για την ευλογία διεξαγωγής της ομιλίας, προσφέροντάς του το Ευαγγέλιο, αντίγραφο του αυτοκράτορα Ιωάννη Καντακουζηνού, που δώρισε στη Μονή Βατοπαιδίου ο αυτοκράτορας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων