15/11/2021 15/11/2021 Ονόματα που θα μνημονεύονται υπέρ υγείας και υπέρ αναπαύσεως για το Ιερό Σαρανταλείτουργο δέχεται το Ιερό Κελλίο Αγίου Νικολάου Χαλκιά στις Καρυές Αγίου Όρους από χθες. Ο Γέρων του Κελλίου Ιερομόναχος Κύριλλος και η συνοδεία του αναφέρουν δε πως τα τυχόν χρήματα, που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στα ανακαινιστικά έργα του ιερού Κελλίου, το οποίο...
15 Νοεμβρίου, 2021 - 18:41
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2021 - 18:50

Ονόματα για το Σαρανταλείτουργο στο Ιερό Κελλίο της Μονής Κουτλουμουσίου

Διαδώστε:
Ονόματα για το Σαρανταλείτουργο στο Ιερό Κελλίο της Μονής Κουτλουμουσίου

Ονόματα που θα μνημονεύονται υπέρ υγείας και υπέρ αναπαύσεως για το Ιερό Σαρανταλείτουργο δέχεται το Ιερό Κελλίο Αγίου Νικολάου Χαλκιά στις Καρυές Αγίου Όρους από χθες. Ο Γέρων του Κελλίου Ιερομόναχος Κύριλλος και η συνοδεία του αναφέρουν δε πως τα τυχόν χρήματα, που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στα ανακαινιστικά έργα του ιερού Κελλίου, το οποίο χρειάζεται μια σειρά από αναστηλωτικές επεμβάσεις για να μπορέσει να διατηρηθεί και να εξακολουθήσει την ιστορική του πορεία στο περιβόλι της Παναγίας.

Ευχαριστούν θερμά εκ των προτέρων όποιον θελήσει να στείλει ονόματα -πολλώ δε μάλλον και οικονομική βοήθεια- και εύχονται η χάρη και οι πρεσβείες της Παναγίας να μας συνοδεύουν πάντοτε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων