15/06/2020 15/06/2020   Τριήμερη επίσκεψη στο Άγιο Όρος πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Βλάσης, όπου επισκέφθηκε Ιερές Μονές και παρέστη στην τελετή αλλαγής Ιεράς Επιστασίας της Αθωνικής πολιτείας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών η αλλαγή της Ιεράς Επιστασίας στο Άγιον Όρος – Αποκλειστικές φωτογραφίες Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε χθες, με τον υφυπουργό να στέλνει από το Άγιο Όρος...
15 Ιουνίου, 2020 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2020 - 12:32

Προσκυνώντας την Αγία Ζώνη

Διαδώστε:
Προσκυνώντας την Αγία Ζώνη

 

Τριήμερη επίσκεψη στο Άγιο Όρος πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Βλάσης, όπου επισκέφθηκε Ιερές Μονές και παρέστη στην τελετή αλλαγής Ιεράς Επιστασίας της Αθωνικής πολιτείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών η αλλαγή της Ιεράς Επιστασίας στο Άγιον Όρος – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε χθες, με τον υφυπουργό να στέλνει από το Άγιο Όρος τις ευχές τους στα παιδιά που μπαίνουν σήμερα στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής ο κ. Βλάσης προσκύνησε και την θαυματουργή Αγία Ζώνη της Θεοτόκου. Μαζί του ήταν και ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιος Μαρτίνος.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών η αλλαγή της Ιεράς Επιστασίας στο Άγιον Όρος – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η υποδοχή του υφυπουργού Εξωτερικών στην Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου

Σε Μονές του Αγίου Όρους ο υφ. Εξωτερικών

Δεύτερη μέρα του υφυπουργού Κώστα Βλάση στο Άγιον Όρος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων