13/06/2020 13/06/2020 Στο Άγιον Όρος βρίσκεται από χθες ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης, ο οποίος θα παραστεί αύριο στην τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας της Αθωνικής πολιτείας. Κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψης του στον Άθωνα ο κ. Βλάσης πραγματοποίησε προσκύνημα στις Ιερές Μονές Σταυρονικήτα, Ιβήρων, Φιλοθέου και Καρακάλλου. Συνοδευόμενος από τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ....
13 Ιουνίου, 2020 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2020 - 9:31

Σε μονές του Αγίου Όρους ο υφ. Εξωτερικών

Διαδώστε:
Σε μονές του Αγίου Όρους ο υφ. Εξωτερικών

Στο Άγιον Όρος βρίσκεται από χθες ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης, ο οποίος θα παραστεί αύριο στην τελετή αλλαγής της Ιεράς Επιστασίας της Αθωνικής πολιτείας.

Κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψης του στον Άθωνα ο κ. Βλάσης πραγματοποίησε προσκύνημα στις Ιερές Μονές Σταυρονικήτα, Ιβήρων, Φιλοθέου και Καρακάλλου. Συνοδευόμενος από τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιο Μαρτίνο ο κ. Βλάσης συναντήθηκε και με την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους.

Χθες ο κ. Βλάσης,  επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο με τον οποίο είχε ολιγόωρη επικοινωνία για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων