02/07/2023 02/07/2023 Ραδιοφωνική συνέντευξη στο ραδιόφωνο Renașterea παραχώρησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ κατά την επίσκεψή του στην Κλουζ της Ρουμανίας τον περασμένο Ιούνιο.  Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ιερείς της Μητροπόλεως Κλουζ πραγματοποίησαν την συνέντευξη στον μουσειακό χώρο του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έθεσαν ερωτήματα στον...
02 Ιουλίου, 2023 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2023 - 10:18

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Γέροντος Εφραίμ στην Κλουζ της Ρουμανίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ραδιοφωνική συνέντευξη του Γέροντος Εφραίμ στην Κλουζ της Ρουμανίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραδιοφωνική συνέντευξη στο ραδιόφωνο Renașterea παραχώρησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ κατά την επίσκεψή του στην Κλουζ της Ρουμανίας τον περασμένο Ιούνιο.

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ιερείς της Μητροπόλεως Κλουζ πραγματοποίησαν την συνέντευξη στον μουσειακό χώρο του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έθεσαν ερωτήματα στον Γέροντα Εφραίμ που αφορούσαν την πνευματική προκοπή, την πατερική παράδοση αλλά και τις εκδόσεις της Ιεράς Μονής που μεταφράστηκαν στα ρουμανικά. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον μακαριστό Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό, πνευματικό πατέρα της Μονής ο οποίος με την αγάπη του και την αδιάλειπτη προσευχή του καθοδήγησε την αδελφότητα της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου.

 

Διαβάστε ακόμη: Τηλεοπτική συνέντευξη του Γέροντος Εφραίμ στην Κλουζ της Ρουμανίας (ΒΙΝΤΕΟ)

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων