29/08/2020 29/08/2020 Την Ιερά Μονή Οσίου Γρηγορίου επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Περιβόλι της Παναγίας για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής π. Χριστοφόρος και η αδελφότητα του υποδέχθηκαν εγκαρδίως τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος χοροστάτησε στον μεθέορτο Εσπερινό. Ο Σεβασμιώτατος, έμπλεος...
29 Αυγούστου, 2020 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2020 - 10:27

Στη Μονή Γρηγορίου ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Διαδώστε:
Στη Μονή Γρηγορίου ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Την Ιερά Μονή Οσίου Γρηγορίου επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Περιβόλι της Παναγίας για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής π. Χριστοφόρος και η αδελφότητα του υποδέχθηκαν εγκαρδίως τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος χοροστάτησε στον μεθέορτο Εσπερινό.

Ο Σεβασμιώτατος, έμπλεος ιερών συναισθημάτων για την παρουσία του στον μοναστικό χώρο, όπου αναπαυόταν πνευματικά στο πετραχήλι του μακαριστού Γέροντος π. Γεωργίου Καψάνη, ευχαρίστησε τους Πατέρες και Πνευματικούς του αδελφούς για την υποδοχή, ενώ τους απηύθυνε λόγο θεομητορικό, ευχηθείς να έχουν την προστασία της Παναγίας μας, αλλά και των εφόρων τους, Αγίου Νικολάου και Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων