14/09/2022 14/09/2022 Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου πανηγύρισε χθες την εορτή της καταθέσεως της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου, η οποία φυλάσσεται ως πολύτιμο Θεομητορικό κειμήλιο από αιώνων στην Μονή. Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος. Παρακολουθήστε στιγμές από την Ιερά Αγρυπνία, τον Αγιασμό, τη Λιτανεία και την Θεία Λειτουργία: Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε...
14 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:39

Στιγμιότυπα από την πανήγυρη της Αγίας Ζώνης στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Στιγμιότυπα από την πανήγυρη της Αγίας Ζώνης στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου πανηγύρισε χθες την εορτή της καταθέσεως της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου, η οποία φυλάσσεται ως πολύτιμο Θεομητορικό κειμήλιο από αιώνων στην Μονή. Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος.

Παρακολουθήστε στιγμές από την Ιερά Αγρυπνία, τον Αγιασμό, τη Λιτανεία και την Θεία Λειτουργία:


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το vatopedi.gr.

Διαβάστε επίσης: 

Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου – Κατάθεση Αγίας Ζώνης: Ευχή από τον Σερβίων και Κοζάνης για την κατάπαυση της πανδημίας και του πολέμου (ΦΩΤΟ)

Δείτε τα video από την έξοδο της Αγίας Ζώνης και την υποδοχή Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Η εορτή της Αγίας Ζώνης στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων