07/01/2021 07/01/2021 Την Ιερά Μονή Χιλανδαρίου επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, προκειμένου να εορτάσει τα Χριστούγεννα (με το παλαιό ημερολόγιο) Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Βούτσιτς εύχεται “Καλά Χριστούγεννα από τη μαγευτική μονή Χιλανδαρίου” και αναφέρεται στη συνάντηση που είχε με τον Ηγούμενο της Μονής Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο. Όπως γράφουν τα σερβικά...
07 Ιανουαρίου, 2021 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2021 - 11:20

Στο Άγιον Όρος ο πρόεδρος της Σερβίας

Διαδώστε:
Στο Άγιον Όρος ο πρόεδρος της Σερβίας

Την Ιερά Μονή Χιλανδαρίου επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, προκειμένου να εορτάσει τα Χριστούγεννα (με το παλαιό ημερολόγιο)
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Βούτσιτς εύχεται “Καλά Χριστούγεννα από τη μαγευτική μονή Χιλανδαρίου” και αναφέρεται στη συνάντηση που είχε με τον Ηγούμενο της Μονής Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο.

Όπως γράφουν τα σερβικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Σέρβου Προέδρου στη Μονή Χιλανδαρίου εδώ και δύο δεκαετίες.

“Είναι αδύνατον να περιγράψεις με λόγια πώς νιώθεις στο Άγιο Όρος καθώς πλησιάζεις την Μονή Χιλανδαρίου. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων στην αδελφότητα του μοναστηριού για τη θερμή υποδοχή και την υπέροχη φιλοξενία”, έγραψε ο Βούτσιτς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων