22/10/2019 23/10/2019 Στην ΙΜΜ Βατοπαιδίου βρέθηκε έπειτα από τριάντα ολόκληρα χρόνια ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Παναγιώτατος επισκέφτηκε τον ελαιώνα με τις βιολογικές καλλιέργειες και το φημισμένο ελαιοτριβείο της Μονής και παρακολούθησε διά ζώσης όλη τη διαδικασία της παρασκευής του βιολογικού και ιδιαίτερα εύγευστου ελαιόλαδου που παράγει η Ιερά Αγιορείτικη Μονή. Με αφορμή μάλιστα την επίσκεψη...
22 Οκτωβρίου, 2019 - 19:56
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2019 - 1:10

Στο φημισμένο ελαιοτριβείο της ΙΜΜ Βατοπαιδίου ο Οικ. Πατριάρχης- βίντεο

Διαδώστε:
Στο φημισμένο ελαιοτριβείο της ΙΜΜ Βατοπαιδίου ο Οικ. Πατριάρχης- βίντεο

Στην ΙΜΜ Βατοπαιδίου βρέθηκε έπειτα από τριάντα ολόκληρα χρόνια ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ο Παναγιώτατος επισκέφτηκε τον ελαιώνα με τις βιολογικές καλλιέργειες και το φημισμένο ελαιοτριβείο της Μονής και παρακολούθησε διά ζώσης όλη τη διαδικασία της παρασκευής του βιολογικού και ιδιαίτερα εύγευστου ελαιόλαδου που παράγει η Ιερά Αγιορείτικη Μονή. Με αφορμή μάλιστα την επίσκεψη του Πατριάρχη στο Άγιο Όρος κυκλοφόρησε μια ειδική έκδοση ελαιολάδου σε χαρακτηριστικό μπουκάλι, το οποίο και δώρισαν οι μοναχοί στον Παναγιώτατο.

Πριν ξεναγηθεί στο ελαιοτριβείο θαύμασε τα πολύχρωμα ψαράκια που υπάρχουν στον υδροβιότοπο που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της ΙΜΜ Βατοπαιδίου.

Δείτε το βίντεο:

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος
Επιμέλεια βίντεο: Πέπη Οικονομάκη
Κάμερα: Αλέξης Κωνστάντης 
Μοντάζ: Μανώλης Δημέλλας 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων