12/11/2018 12/11/2018 Με την οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα επικοινώνησε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, ένα περίπου 24ωρο μετά το τελευταίο αντίο στον 35χρονο. Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος είχε παρέμβει δημόσια και λίγες ώρες πριν αποδοθεί η σορός από τις Αλβανικές Αρχές, συνομίλησε με τους γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, δίνοντας τα συλλυπητήρια του όπως και τη δεσποτική ευχή του για να γαληνέψει...
12 Νοεμβρίου, 2018 - 8:29
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2018 - 8:33

Επικοινώνησε με την οικογένεια του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου

Διαδώστε:
Επικοινώνησε με την οικογένεια του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου

Με την οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα επικοινώνησε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, ένα περίπου 24ωρο μετά το τελευταίο αντίο στον 35χρονο.

Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος είχε παρέμβει δημόσια και λίγες ώρες πριν αποδοθεί η σορός από τις Αλβανικές Αρχές, συνομίλησε με τους γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, δίνοντας τα συλλυπητήρια του όπως και τη δεσποτική ευχή του για να γαληνέψει γρήγορα η ψυχή όλων.

Στις μέρες της μεγάλης έντασης, ο Αρχιεπίσκοπος παραμένει ο εγγυητής της ενότητας στην Αλβανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτες του, παρέδωσαν προς την οικογένεια Κατσίφα χρηματικό ποσό για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας του 35χρονου.

ΠΗΓΗ: www.briefingnews.gr epiruspost.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων