18/01/2019 18/01/2019 Ειδική τιμητική διάκριση στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο αποφάσισε να απονείμει φέτος το Ίδρυμα Μπότση. Η 35η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Μπότση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Σαρόγλου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος του απένειμε την τιμητική διάκριση, στάθηκε στο πνευματικό έργο του Μακαριωτάτου,...
18 Ιανουαρίου, 2019 - 9:06

Ειδική τιμητική διάκριση στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Διαδώστε:
Ειδική τιμητική διάκριση στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Ειδική τιμητική διάκριση στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο αποφάσισε να απονείμει φέτος το Ίδρυμα Μπότση. Η 35η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Μπότση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Σαρόγλου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος του απένειμε την τιμητική διάκριση, στάθηκε στο πνευματικό έργο του Μακαριωτάτου, με ειδική μνεία στον τρόπο που υπερασπίζεται την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, «κάτι που εμπνέει όλους εμάς» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, ευχαριστώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμή, είπε ότι εκτός από τα ιδανικά της ελευθερίας και της δημοκρατίας, χρειάζεται και η αγάπη. «Χρειαζόμαστε μια ‘αντίσταση ποιότητας’ σήμερα, ως ελπίδα για το μέλλον» τόνισε κλείνοντας ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων