05/09/2018 05/09/2018 Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας  Αναστάσιος, στο πλαίσιο του συνεδρίου Αποδήμου Επτανησιακού Ελληνισμού, το οποίο διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Περιφερείας Ιονίων Νήσων. Εφθασε το πρωί της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Ι. Καποδίστριας, όπου τον υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριος και ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος. Στην συνέχεια έγινε η επίσημη...
05 Σεπτεμβρίου, 2018 - 16:24
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2018 - 16:25

Στην Κέρκυρα ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος (video)

Διαδώστε:
Στην Κέρκυρα ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος (video)

Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας  Αναστάσιος, στο πλαίσιο του συνεδρίου Αποδήμου Επτανησιακού Ελληνισμού, το οποίο διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Περιφερείας Ιονίων Νήσων.
Εφθασε το πρωί της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Ι. Καποδίστριας, όπου τον υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριος και ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος. Στην συνέχεια έγινε η επίσημη υποδοχή του Μακαριωτάτου στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος, ενώ στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας θα μεταβεί στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως στα Μουράγια για επίσημες δηλώσεις στα ΜΜΕ.
Το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η τελετή προς τιμήν του στο Αχίλλειο της Κέρκυρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων