27/11/2018 27/11/2018 Τα φιλανθρωπικά συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Αργυροκάστρου λειτουργούν κάθε Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ταξιαρχών. Προσφέρονται περίπου 55-60 γεύματα σε άπορους συνανθρώπους της Ιεράς Μητρόπολης Αργυροκάστρου. Το μεσημεριανό γεύμα προετοιμάζεται στο μαγειρείο του Εκκλησιαστικού Λυκείου και προσφέρεται σε τράπεζα του Πνευματικού Κέντρου. Εκτός αυτού, οι ευεργετούμενοι παίρνουν μαζί τους και μερίδα φαγητού και ψωμί....
27 Νοεμβρίου, 2018 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2018 - 15:52

Συσσίτια Ιεράς Μητροπόλεως Αργυροκάστρου

Διαδώστε:
Συσσίτια Ιεράς Μητροπόλεως Αργυροκάστρου

Τα φιλανθρωπικά συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Αργυροκάστρου λειτουργούν κάθε Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ταξιαρχών.

Προσφέρονται περίπου 55-60 γεύματα σε άπορους συνανθρώπους της Ιεράς Μητρόπολης Αργυροκάστρου.

Το μεσημεριανό γεύμα προετοιμάζεται στο μαγειρείο του Εκκλησιαστικού Λυκείου και προσφέρεται σε τράπεζα του Πνευματικού Κέντρου. Εκτός αυτού, οι ευεργετούμενοι παίρνουν μαζί τους και μερίδα φαγητού και ψωμί. Το διακόνημα είναι από εθελόντριες με αγάπη και ζήλο. Τα γεύματα των συσσιτίων προετοιμάζονται με την συνδρομή των ενοριών, από δωρεές και από προσφορές συγγενών κεκοιμημένων συνανθρώπων μας για την αναπαύση τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων